Loma-asunnot

Ruukintie 155 28400 Ulvila, Kullaan Leineperi

Lomahuvila Patula
m2 67.00 m2
Asuinalue: 
Kullaan Leineperi

Huoletonta kesäasumista vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustan vilinästä 2000 – luvulla valmistuneessa kesähuvilassa. Laadukkaat materiaalit ja moderni ulkoasu viimeistelevät mukavan kesäasumisen. Kesähuvilan vuokraamalla pystyt keskittymään ainoastaan rentoutumiseen, sinun ei tarvitse ryhtyä huvilan ylläpitoon tai kunnostukseen, eikä näin ollen huvilalla käytettyä aikaa tarvitse uhrata työntekoon.
Kaunis huvila sijaitsee Ulvilan Leineperin alueella omassa rauhassa luonnon keskellä. Huvilalle voit helposti ajaa oman ajotien kautta. Huvilassa on laminaattilattiat ja seinät ovat vaaleaa puuta. Huvilassa on varaava takka, joka lämmittää ja tuo tunnelmaa viileämpinä kesäiltoina. Huvilassa on lisäksi ilmalämpöpumppu, joka tarpeen tullessa viilentää sekä lämmittää huvilaa helposti vain nappia painamalla.
Huvilassa on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Huvilan sisätiloissa on myös oma puusauna ja lisämukavuutena vesivessat. Voit rauhoittua saunan jälkeen idyllisen huvilan isolla terassilla kauniiden maisemien äärellä tai pulahtaa virkistävään veteen laiturin kautta omaan lampeen tai rentouttaa mieltäsi ylellisen paljun veden lämmössä. Huvilassa voit asustella pitkään syksyyn ja nauttia kesämökkielämästä mahdollisimman pitkään.
Kysy lisää toimistoltamme ja ota ensiaskel ensi kesän mökkielämään!
Vuokra:
Kuukausivuokra 900€
Viikkovuokra 580€
Viikonloppuvuokra pe-su 450€
Huviloissa voi asua Huhtikuun alusta lokakuun loppuun.